Re-banner nieuws

artikelen
logo Plus Retail BV

nieuw verkooppunt The Maker Store

01/02/2022

vanaf nu heeft onze collectie ook een plaatsje in The Makers Store in Amsterdam. Dit is dé plek in Amsterdam voor unieke en authentieke producten van hoge kwaliteit, gemaakt door lokale makers. De winkel biedt een combinatie van hoogwaardige accessoires, innovatieve kunstwerken, duurzame mode en meer. We zijn er trots op dat ook onze producten daar hangen!

 

 

logo Plus Retail BV

Re-Banner bij Plus Retail

28/01/2022

We doen een test met onze tassen bij Plus. De eerste kopstelling is vandaag ingehangen in Almere. Oude spandoeken werden omgetoverd tot deze praktische XXL shoppers die je ook klein kan opvouwen in een vakje.

Plus Retail is een pionier binnen de supermarktbranche op het gebied van duurzaamheid. Leuk dat wij aan dit project mogen meewerken. In deze testfase volgen er binnenkort nog 2 filialen.

 

 

Helen & Cecile founders of Re-Banner

interview

20/12/2021

Leuk! Een interview met Helen door AnneTjon-A-Joe van Amsterdam University of applied Sciences. Altijd al nieuwsgierig geweest naar de achtergrond van Re-Banner? Lees dan nu het volledige artikel via onderstaande link.

 

 

TV opname bij Makers Unite

tv debut

30 november 2021 

Vandaag beleefden wij ons TV debuut bij NH nieuws in het programma “Pak an doen”! In het tv-programma Pak An Doen wordt bekeken hoe de nuchtere Noord-Hollander het aanpakt. Zonder testen en oordeel.

De opname werd gemaakt bij atelier Makers Unite in Amsterdam waar op dat moment hard gewerkt werd aan onze order voor Felyx. In het interview leggen we uit wat we doen en waar we voor staan. Een enge, maar tegelijkertijd leuke en leerzame ervaring. We zijn trots op het resultaat! Wil je het artikel lezen en het filmpje bekijken, klik dan op de link hieronder.

 

 

logo Masters & Crafters

masters & crafters

17 november 2021 

Een leuk stukje in de nieuwsbrief van Masters & Crafters over onze samenwerking met meubelmaakster Rosaly Bodewes van Base Creative wat heeft geleid tot onze stoel Sits!

 

 

circular textile days logo

Circular Textile Days

16 september 2021 

Op 14/15 september hebben we onze eerste beurs gedaan.

In onze stand lieten we zien wat we allemaal kunnen maken van oude reclamebanners. Wat een leuke en leerzame ervaring waren de Circular Textile Days! Veel nieuwe contacten gemaakt en interesante mensen ontmoet. Leuk ook om te zien hoe iedereen er staat met een zelfde doelstelling, een verbetering van het klimaat!

 

circular textile days logo

Circular Textile Days

18 augustus 2021 

Wij hebben besloten om deel te nemen aan de Circular Textile Days in Amersfoort. Deze vinden plaats op 14/15 september in de Prodentfabriek.

In onze stand zullen we laten zien wat we kunnen maken van oude reclamebanners.

 

 

logo locaties met meerwaarde(n)

Green Key

16 augustus 2021 

Weer een nieuwsbief waarin we genoemd worden! Deze keer in die van Green Key Vlaanderen. Green Key wordt in Vlaanderen gecoördineerd door GoodPlanet met de steun van Toerisme Vlaanderen.

Green Key is een internationaal eco-label voor toerisme en vrijetijdsbesteding. Het internationale Green Key label omvat bijna 250 B&B’s en vakantiewoningen, hotels en campings, vakantiecentra en -parken, restaurants en attracties, jeugdherbergen en meeting centers in België.

 

 

logo locaties met meerwaarde(n)

hetkanWEL

10 augustus 2021 

Wat een leuke verrassing vanmorgen! We staan als tip in de nieuwsbrief van hetkanWEL!

Sinds 2005 zorgt hetkanWEL voor een dagelijkse portie inspiratie voor een groener, eerlijker en leuker leven. Ze  geven praktische tips, houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties en interviewen inspirerende mensen die bijzondere dingen doen. De artikelen zijn laagdrempelig, positief, praktisch, onafhankelijk en goed onderbouwd. In 2019 en 2020 werd hetkanWEL beste én populairste Website van het Jaar in de categorie duurzaamheid.

 

logo locaties met meerwaarde(n)

Locaties met meerwaarde(n)

29 juli 2021 

Weer een leuke site waarop we zijn toegevoegd!

De missie van locaties met meerwaarde(n):

 

Het is onze droom dat respect voor mens, natuur en cultuur de norm wordt in de evenementenbranche.

Wij bieden vergader- en eventlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen een platform waarop zij zich kunnen profileren.
Hiermee inspireren wij elkaar, de organisatoren van bijeenkomsten en de evenementenbranche.

Locaties met Meerwaarden is daarbij een sociale onderneming. Een deel van onze omzet geven we weg aan goede doelen.

Zo maken we samen met elk event de wereld een beetje mooier!

 

logo Masters & Crafters

Masters & Crafters

22 juli 2021 

Op dit unieke platform zijn onze vliegengordijnen nu ook te koop.

Masters & Crafters: “We love exclusive handmade products. Lees waarom wij liever kiezen voor handgemaakte producten en maatwerk in plaats van goedkope massaproducten. We weten zeker dat jij ook fan van handgemaakt wordt!”
Exposure company eco logo

Exposure Company

20 juli 2021 

Via de site van Exposure Company, fullservice signing- en printbedrijf, bieden wij nu ook onze diensten aan voor hun klanten. Samen proberen we de levensduur van zoveel mogelijk reclamedoeken te verlengen en zo te voorkomen dat deze materialen vernietigd zouden moeten worden.

LOXO

25 juni 2021 

Onze vliegengordijnen worden nu ook via de website van LOXO verkocht. 

Bij LOXO vinden ze dat het tijd is om allemaal maar normaal te gaan doen.
En met normaal bedoelen ze dat het tijd is om producten te kopen die een positieve bijdrage leveren.

LOXO biedt daarom een platform aan voor ondernemers die met hun onderneming producten leveren die bijdragen aan een betere wereld.

De tijd van schade aan de wereld is voorbij. Niet meer back to business maar forward with business!
Dat is toch de Normaalste Zaak van de Wereld?

SDG Impact

24 juni 2021 

We zijn er trots op dat we sinds vandaag het bronzen certificaat van SDG Impact hebben behaald. SDG impact is een database waarin je de impact van organisaties kan vinden. Dit is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals waar ze zich hard voor maken.

De missie van SDG: bedrijfsvoering op basis van zichtbare en meetbare impact op de Sustainable Development Goals de norm maken.

Visie van SDG: een alomvattende database ontwikkelen waardoor het voor iedereen in een oogopslag duidelijk is welke bedrijven bezig zijn met welke Sustainable Development Goals en in welke mate.

Interview

16 juni 2021 

We zijn geïnterviewd op de geboorteplek van Re-Banner. Bekijk het filmpje hieronder.

sign+ magazine

8 juni 2021 

Leuk artikel op een website voor de printindustrie. Zo kunnen zij ook de weg naar ons vinden en hun klanten attent maken op onze service.

Bekijk de LinkedIn post

recycling nederland

18 mei 2021

Een mooi artikel op de website van Recycling Nederland.

Lab Concept Store

7 mei 2021

Voor verkoop direct aan consumenten zijn we een samenwerking aangegaan met concept store LAB in Baarn. Hier kan je vanaf nu terecht als je een van onze unieke vliegengordijnen wil zien, voelen en kopen.

Camper Homie

5 mei 2021

Onze unieke vliegengordijnen worden niet alleen in standaardmaten gemaakt. Doordat het handwerk is kunnen we ze ook op maat maken voor b.v. caravan of camper. Dat heeft geresulteerd in onderstaande blog over het ontstaan van Re-Banner.

Reflow Project

27 april 2021

Onze eerste publicatie is een feit! We zijn trots op de vermelding onder “best practice” op de site van REFLOW. Het REFLOW project richt zich op de ontwikkeling van circulaire en regeneratieve steden door het bewerkstelligen van meer betrokkenheid onder inwoners en een systematische wijziging van de denkwijze voor wat betreft het huidige gebruik van materialen in steden. Amsterdam is 1 van de 6 pilot steden in Europa.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu