Project BBB Cycling

BBB Cyling bestaat al sinds 1998 toen het opgericht werd door 2 gepassioneerde ex-wielrenners, Chris Koppert en Frank Moons, vlak nadat zij in de jaren ’90 hun professionele wielercarrière achter zich lieten.

 

BBB Cycling bedenkt en ontwerpt met een nuchtere Nederlandse blik producten die je rit leuker, veiliger of sneller maken.  “Handige en slimme details, spullen die werken, in de echte wereld “, daar worden zij vrolijk van.

 

De missie van BBB Cycling als het om duurzaamheid gaat, is producten ontwerpen die lang mee gaan, en zo weinig mogelijk impact op het milieu hebben. Waar mogelijk helpen zij met reparatie, in plaats van vervangen.

 

BBB Cycling ziet het als een kans om samen te werken met collega’s of andere bedrijven. Daar hebben wij de vruchten van kunnen plukken. Van prachtige peesdoeken banners hebben wij supertoffe shoppers gemaakt. Zoals gebruikelijk zijn de hengsels van gebruikte autogordel, waardoor de tas 100% circulair is.

Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden

Koen: De tassen zijn heel goed ontvangen. Wat zien ze er gaaf uit. We gaan dit in de toekomst vaker doen als we doeken over hebben.

 

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu