Project brownys agencies

De ontstaansgeschiedenis van Brownys begint bij Frank Bruynesteijn. Een achternaam die respect en gezelligheid opriep in Amsterdam en de wereld van de events. Zijn bijnaam ‘Browny’ werd logischerwijs de naam van het bedrijf. De heren Bruynesteijn runden jarenlang samen de zaak. Met verve, tomeloze passie en succes. Frank stak sinds 1999 zijn ziel en zaligheid in het bedrijf en leerde zijn zoon talloze lessen als het aankwam op gastvrijheid en ontzorgen. Tot ieders grote verdriet, kwam Frank een paar jaar geleden plotseling te overlijden. Een mooi bedrijf achterlatend.

 

Nu vergezelt Bram Nick aan het roer. Het hele team zorgt voor een energieke dynamiek zeggen ze zelf. ‘We hebben rap leren schakelen en we denken in oplossingen.’ Het moderne Brownys combineert oude waardes als dienstbaarheid en goede service met moderne zaken als merkactivatie, social media en een netwerk dat verder reikt dan ooit. En dat netwerk wordt ten volle ingezet op ludieke en creatieve manier.’

 

Dat ludieke en creatieve denken werd ook doorgevoerd met de opdracht die wij kregen van hen. We maakten van oude PVC reclamedoeken leuke sporttassen welke zij weer inzetten als geschenk voor hun klanten.

Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden

Paola: “We zijn heel blij met de tassen, dank.”

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

RE-BANNER

Upcycling van jouw
gebruikte textiele materialen

Contact

+32 484 483899
info@re-banner.eu
BTW BE 1010 335 865