Project Democo

Een bouwbedrijf met een duurzame visie op bouwen, werken en leven, dat is Democo. Ze zijn deel van Democo Group, een groep van 7 bouw gerelateerde bedrijven met heel wat ervaring en kennis in alle vakgebieden die nodig zijn om een project te ontwikkelen, te bouwen, af te werken en te onderhouden.

Dankzij die verticale integratie kunnen ze actief inspelen op veranderende noden en sneller zorgen voor fijnere plekken om in te wonen, te werken of te ontspannen.

Hun missie: duurzaam bouwen toegankelijker en betaalbaarder maken voor bouwheren, overheden en architecten.

 

Die duurzame gedachte werd ook gebruikt toen er werfdoeken over waren, wij maakten er sterke boodschappentassen van voor ze. Door het gebruik van oude autogordels is het een volledig circulair product geworden! Deze werden verkocht  onder het eigen personeel en de opbrengst daarvan ging naar de warmste week in 2023 wat als thema “opgroeien zonder zorgen” had. Een supertof initiatief met een duurzame en sociale oplossing!

Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden

Evie Martens: iedereen was heel enthousiast van de zakken en ik heb ze zelf al iedere keer gebruikt in de supermarkt. Top!

 

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu