Project Felyx

Felyx is succesvolle scale-up gevestigd in Amsterdam, dat gedeelde electrische scooters op basis van ritprijs aanbiedt. Ze operen in diverse grote steden, Amsterdam, Rotterdam, maar bij voorbeeld ook in Berlijn en Brussel. Hun missie is: “Felyx is een innovatieve scale-up met ambitieuze plannen voor duurzamer en gedeeld stadsvervoer. Omdat steden voller worden en de luchtkwaliteit verslechtert is er een transitie nodig richting nieuwe vormen van mobiliteit” Uiteraard past dit helemaal in onze doelstellingen, en zijn we blij dat we opdrachten voor Felyx mogen uitvoeren!

In de winter worden Felyx deelscooters voorzien van een lekker warm dekje. Een deel van de gebruikte dekjes worden elk jaar vervangen vanwege slijtage. Felyx wil deze niet meer bruikbare dekjes niet weggooien, en hebben ons benaderd om er iets van te maken.  Na enig overleg zijn we uitgekomen op wanten, helemaal passend bij het scooter rijden. Felyx heeft hiermee een actie gedaan op instagram en de wanten verloot onder hun klanten.

Van dezelfde dekjes maakten we vervolgens etuis waarin de haarnetjes voor klanten hygiënisch opgeborgen zitten.

Als kerstgeschenk voor het eigen personeel maakten we ook nog leuke shoppers.

Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden
logo Ayden

Ngan Tran: “we did get a really good response for the sustainability aspect of this collaboration. For instance, the views and engagement was quite high for our LinkedIn post where we communicated to various audiences what we had done with Re-Banner. “

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu