Project Karbouw

Karbouw is een Nederlands bouwbedrijf dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van vastgoedprojecten, waaronder commerciële gebouwen, kantoren, woningen, zorg- en onderwijsinstellingen. Hun missie is om duurzame, kwalitatieve en innovatieve vastgoedprojecten te realiseren die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en de leefomgeving.
Het is een compact bedrijf met korte lijnen, heldere communicatie en betrokken medewerkers. Alle medewerkers hebben een achtergrond in de bouw en passie voor het vak. Karbouw is een erkend leerbedrijf. Medewerkers worden opgeleid van timmerman tot uitvoerder of van werkvoorbereider tot projectleider. Zo is onze directeur ooit als stagiair begonnen. Ze geloven in duurzame samenwerkingen en werkt daarom met lokale medewerkers en bouwpartners.

Voor Karbouw hebben wij vlaggenlijnen en tassen laten maken van de bouwhekdoeken die gebruikt werden bij het project “Hof van Duurzaamheid” in Amersfoort. De tassen zijn gemaakt van een immens steigerdoek met de bekende slogan van Greta Thunberg “No More Blah, Blah, Blah”, wat het milieubewuste karakter van het project benadrukt. Tijdens de opening van het nieuwe, duurzame kantoor van Karbouw in Amersfoort, konden gasten een tas uitkiezen als praktisch en eco-vriendelijk aandenken en werd het extra feestelijk door de vlaggen.

 

 

Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden
logo Ayden

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu