Project muziekgebouw aan ’t ij

Het Muziekgebouw aan ’t IJ is een prachtig, markant Muziek Theater in het hart van Amsterdam. De Missie van het Muziekgebouw is “Wij willen onze liefde voor muziek met zoveel mogelijk anderen delen en laten zien hoe veelzijdig muziek is. Wij willen inspireren, verrassen, spraakmakend zijn en daarin voorop lopen.”  Onderdeel van de zeer gevarieerde programmering van het Muziekgebouw was het Arvo Pärt Festival, de beroemde 87-jarige Estse componist. In maart 2022 kon de bezoeker van het Muziekgebouw aan ‘t IJ zich zes dagen laven aan de spirituele lading die de composities van Arvo Pärt in zich dragen.

Na afloop van het Arvo Pärt Festival wilde het Muziekgebouw aan ’t IJ iets voor hun personeel doen met de prachtige banner die in de foyer hing. In een zeer korte tijd maakten wij er leuke totebags van die middels een tombola werden verloot.

Project Ayden
Project Ayden
logo Ayden

Hester Jellema: “Iedereen vindt/vond de Pärt Tote bag een geweldig initiatief! Collega’s waren erg blij om een  tasje te winnen! Gelukkig heb ik er zelf ook één gewonnen : )”

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu