Project Rock Werchter

Rock Werchter is onderdeel van Live Nation Entertainment, het grootste live-entertainmentbedrijf ter wereld dat bestaat uit wereldwijde marktleiders: Ticketmaster, Live Nation-ontmoetingsplaatsen, Festival Republic, Academy Music Group, C3 Presents, LN Media en Sponsorship en Artist Nation Management.

Live Nation Entertainment heeft het vermogen om levens te veranderen. Zij geloven dat het empoweren van anderen door middel van muziek een van de manieren is waarop ze het grootste verschil in de wereld kunnen maken. Dit geldt voor hun benadering van duurzaamheid; ‘Empowering the Earth (De aarde empoweren)’ is hun aanpact om hun impact op het milieu te verminderen.

Zij zien zich als de oppassers van het milieu waar de ontmoetingsplaatsen en live-evenementen plaatsvinden.

Als ’s werelds leider in live entertainment hebben ze de verantwoordelijkheid om de live muziekervaring nog generaties lang te behouden en een geweldige kans om hun platform te gebruiken om wereldwijde milieuacties te inspireren.

Ze zullen zich inzetten voor de vermindering van de impact van de ontmoetingsplaatsen en festivals op het milieu om ervoor te zorgen dat ze verantwoordelijke wereldburgers zijn, door zorg te dragen voor de gemeenschappen waarin ze actief zijn en hun steentje bij te dragen om de meest schadelijke gevolgen van wereldwijde klimaatverandering in te dammen.

Om de afvalstroom te reduceren kwamen zij voor het festival Rock Werchter, onderdeel van Live Nation, naar ons. In overleg maakten wij diverse artikelen van hun afgedankte materialen, zoals shoppers, sporttassen, strandstoelen en zelfs bigbags waarin ze planten gaan plaatsen tijdens het volgende festival.

 

Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

RE-BANNER

Upcycling van jouw
gebruikte textiele materialen

Contact

+32 484 483899
info@re-banner.eu
BTW BE 1010 335 865