Project skoda

Škoda Auto pleit ervoor om economische en sociale ontwikkeling af te stemmen op de capaciteiten van het ecosysteem en het behoud van natuurlijke waarden en biodiversiteit voor huidige en toekomstige generaties. De duurzaamheidsstrategie van Škoda steunt op sociale, economische en milieupijlers. Die pijlers omvatten de MVO-strategie, de Green Future-milieustrategie en de principes van ethisch en transparant gedrag.

Onlangs voerde Škoda een re-branding door. Hierdoor konden de oude springkastelen niet meer gebruikt worden. Ze benaderden ons met de vraag of we dit ook kunnen upcyclen. Voor ons een eerste keer en een compleet nieuwe uitdaging, maar we weten het nu zeker, ook een springkasteel kunnen we upcyclen! Het vergt alleen nog wat meer creativiteit omdat het zeker geen hapklare brok is.

Škoda is niet alleen gekend om zijn auto’s, maar ook fietsen speelt een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zo noemen zij zich ook wel “supporter van de grootste fietsfamilie” en zijn ze sponsor van een wielerteam. Niet gek dus dat ze ervoor kozen om fietstassen te maken uit de springkussens. Daarnaast maakten we ook nog toilettassen en pen-etuis. Doordat deze artikelen kleiner zijn kunnen we het afval ook zo laag mogelijk houden.

Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu