Project Adyen N.V.

Adyen N.V. is een Nederdandse beursgenoteerde onderneming, opgericht in 2006. Het bedrijf is actief in meer dan 20 landen. Adyen is een “payment service provider”, en voorziet derhalve in een online betaalsysteem waarmee bedrijven alle betalingen kunnen afhandelen, in plaats van verschillende aan elkaar gekoppelde systemen, en voert hiermee betalingen uit voor verschillende webwinkels en technologiebedrijven. Adyen is van mening dat het opbouwen van een ethisch bedrijf niet optioneel is. In het Surinaams betekent Adyen “opnieuw beginnen”, hoe toevallig toepasselijk voor onze up-cycle projecten.

Bij de de vele evenmenten die Adyen organiseert worden materialen gebruikt die helaas niet altijd ingezet kunnen worden voor een ander event. Om ze niet weg te moeten gooien heeft Adyen ons benaderd om er iets van te maken. We produceerden van een aantal vlaggen leuke totebags voor deelnemers van een workshop. Met enige trots kunnen we zeggen dat dit eerste project, van wat wij hopen een mooie samenwerking met Adyen wordt.

 

Daarop volgend maakten we van oude PVC banners voor het personeel van Adyen laptopsleeves. Deze werden uitgedeeld tijdens een internationaal event. Wat een mooie order was dit!

Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden
logo Ayden

Bas: “Thanks for the bags! They look absolutely great, we’re very happy with them! So thanks for all your hard work getting them to us in time!”

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu