Project cell signaling

Cell Signaling Technology (CST) is een uniek soort life sciences-bedrijf. Het is opgericht door, eigendom van en wordt gerund door actieve onderzoekswetenschappers. Ze hanteren de hoogste normen op het gebied van product- en servicekwaliteit, technologische innovatie en wetenschappelijke nauwkeurigheid. Hiermee bieden ze collega-wetenschappers over de hele wereld de beste producten en diensten in hun klasse om hun zoektochten naar ontdekkingen te voeden. CST is een bedrijf van zorgzame mensen gedreven door een toewijding aan het faciliteren van goede wetenschap – een bedrijf dat zich inzet om het juiste te doen voor hun klanten, hun gemeenschappen en onze planeet.

Vanuit deze toewijding wilden zij iets doen met de roll-up banner die zij niet meer gebruikten van diverse beurzen en evenementen en werden wij benaderd. In overleg met ons werd besloten om hiervan tassen te maken. Een opdracht die we met plezier hebben uitgevoerd.

Project Ayden
Project Ayden
logo Ayden

Dineke Kuiper: “Bedankt voor de fijne samenwerking. Er zijn prachtige functionele nieuwe producten van oude roll ups gemaakt! Het is nog een verassing voor collega’s

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu