Project de Helling

De Helling is een middelgroot onafhankelijk (kern)podium in Utrecht met een maximale capaciteit van 490 bezoekers. De capaciteit en programmering maken De Helling een belangrijke schakel in de landelijke en Utrechtse keten van podia. Tussen 2014 en 2019 is een verzelfstandigingsproces ingezet waarmee De Helling gefaseerd los kwam te staan van Tivoli(Vredenburg) en uitgroeide tot een eigenzinnig baken binnen het culturele landschap.

 

De Helling is trotse inwoner van Utrecht. Haar directe omgeving, een levendige buurt aan de rand van het centrum van Utrecht, de rauwe look van het pand, de 24-uursvergunning, het station naast de deur, het kwalitatief hoogstaande aanbod, de professionele staf en last but not least het steengoede geluid, zorgen gezamenlijk dat het bezoeken van een concert of clubnacht in De Helling voor veel liefhebbers thuiskomen is. Voor deze bezoekers is popcultuur belangrijk voor hun identiteit, geluk en sociale omgeving en biedt De Helling een veilige hub van gelijkgestemden.

 

De Helling heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.  Dit jaar bestaan zij 20 jaar, en daar wilde de Helling speciale aandacht aan geven. Onder het mom “niet lullen maar poetsen” hebben zij ons opdracht gegeven om van diverse banners fietstas shoppers te maken.  Zie de foto’s voor het prachtige resultaat!

 

Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu