project op dreef festival

“Op Dreef Festival, een wonderland voor volwassenen waar je al dansend de weg kwijtraakt en al proostend van area naar area rolt.” Zo omschrijft het festival zich op de website, en laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet!  Nou genoeg mensen gelukkig, want Op Dreef Festival bestaat al 10 jaar.  Op het festival terrein in Reuver, worden zintuigen geprikkeld in een 2 daagse knalpartij met entertainment, attracties, en talloze foodtrucks.

Na afloop van het festival zijn wij benaderd om van de banners die het terrein aangekleed hebben, mooie tassen te maken.  Ook hier hebben we gewerkt met gebruikte autogordel als hengsel.  Zo zijn de tassen 100% up-cycled, en is er weer een berg materiaal gered van de afvalverbranding!

Project Ayden
Project Ayden
logo Ayden

Glenn Soentjens:

“Sorry ik heb jullie helemaal niks laten weten. Maar we zijn super tevreden met de tasjes. Ze zijn echt heel erg tof geworden zo. We gaan er binnenkort een shoot mee organiseren en ze dan eventueel aanbieden en de opbrengsten willen we dan aan een goed doel geven. Andere optie is om er een winactie omheen te hangen. We weten nog niet precies voor welke optie we gaan, maar we gaan er in ieder geval iets leuks mee doen! :)”

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu