Project Resume 6&24

Restaurant 6&24 is de droom van Saskia de Kuijer en Rik van de Laar. Je ervaart er gastvrijheid en liefde & passie voor het vak. Het is een uniek restaurant waar wordt gewerkt met veelal Nederlandse producten van top niveau, creatief verwerkt in hun gerechten. Iedereen voelt zich welkom in deze ontspannen en huiselijke setting.

In restaurant 6&24 staat er maar 1 ding centraal en dat is “de gast”. Het draait hier om de totaalbeleving in een ontspannen sfeer, waar gastvrijheid altijd voorop staat.

En nu is er dus Resumé. Dat betekent letterlijk ‘herhaling van de inhoud, maar dan samengevat’.

Resumé by 6&24 is het nieuwe, kleine zusje van restaurant 6&24 van Saskia de Kuijer en Rik van de Laar. Allemaal ontstaan uit liefde voor het vak! Na 5 jaar restaurant 6&24 liep hun hoofd over van enthousiaste ideeën.

Bij Resumé mag je dezelfde gastvrijheid en kwaliteit verwachten. Dit is de insteek: wijnbar / champagne-bar / foodbar / restaurant / à la carte gerechten / mooi terras.

De opening van de wijnbar werd aangekondigd met een banner buiten de locatie. Hiervan maakten wij verschillende tassen en “vazen” voor in het restaurant. Wie weet spot jij onze producten als je daar bent!

 

Project Ayden
Project Ayden
logo Ayden

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu