Project Mercedes

Iedereen die wel eens in de auto zit en op de snelweg rijdt, en dat zijn velen van ons, kent ze wel.  Die grote palen met reclame uitingen. Het zijn enorme billboards, grote zuilen met een banner van bekende en minder bekende merken. Wij hadden ons nooit afgevraagd wat er met die enorme banieren gebeurt nadat de campagne afgelopen was, nou Mercedes Benz Vans had daar wel ideeën over.

Duurzaamheid en milieu bewuste mobiliteit maken een integraal onderdeel uit van de bedrijfsstrategie van Daimler AG. Zo zijn alle vans elektrisch te verkrijgen, en kunnen voertuigen terug gegeven worden aan het einde van het gebruik. Op deze wijze worden materialen optimaal hergebruikt.

Circulariteit werd ook toegepast op de reclame banner van Mercedes-Benz-Vans. We hebben de billboard banier, die wel 15×12 meter groot was, in ontvangst genomen.  Hij moest uiteraard eerst schoon gemaakt worden, en in kleinere stukken gesneden worden.  Wij hebben er mooie shoppers en sporttassen van gemaakt. Mercedes heeft er zelf nog hun logo, de ster, op laten drukken.  Het was een cadeautje voor het personeel, en is met veel plezier in ontvangst genomen!

In 2023 mochten we een nieuw project voor Mercedes realiseren. Van andere snelwegbanners maakten we sporttassen voor hun personeel.

 

Project Ayden
Project Ayden
Project Ayden
logo Ayden

Marieke van Amelsfort:

“Het was heel fijn werken met jullie! En de tassen zijn heel geslaagd!”

“De reacties waren unaniem positief! De tassen zijn goed geslaagd (zeker in combinatie met de toevoeging van het logo)”

ook een project starten?

Neem contact op met ons voor ideeën en een vrijblijvende offerte.

Company

RE-BANNER is een merk van
Laninx VOF - Amsterdam

Contact

+31 20 21 01 677
info@re-banner.eu